Nieuws

BENN Fietsenwinkel ook in Drachten

Na het succes van de vestigingen in Leeuwarden en Haringen, is er sinds enige tijd een derde BENN E-Bike shop in Drachten. De nieuwe winkel is gevestigd op Noordkade 44 in het voormalige pand van D-Reizen. 

BENN opende ongeveer anderhalf jaar gelden een filiaal in Harlingen. In de winkels van BENN ligt de focus op elektrische fietsen in het betaalbare en middensegment. Zo kun je hier terecht voor een elektrische fiets vanaf 1099 euro en is er een ruim aanbod onder de 2000 euro.

Waar het bedrijf zich in onderscheidt is het bieden van service. Door de schaalvergroting van het bedrijf kunnen er nog betere afspraken gemaakt worden bij leveranciers waardoor de prijs voor de klant net zo goed blijft maar de service nog verder kan verbeteren. Zo kun je bij reparatie en onderhoud aanspraak maken op een elektrische leenfiets en zijn er geen lange wachttijden als er iets aan de hand is. Ook krijg je bij de aanschaf van je fiets altijd een gratis servicebeurt en kan je nieuwe fiets in heel Friesland gratis aan huis bezorgd worden.

“Bij BENN Fietsen maken wij de combinatie tussen scherpe prijzen en de allerbeste service in onze fysieke winkels”, aldus het fietsbedrijf. “Wij willen graag meer bieden, tegen een scherpere prijs. Onder het genot van een goede kop koffie leggen we graag alles uit over onze fietsen.’’

Meer info op https://bennfietsen.nl/fietsenwinkel-drachten/

|Doorsturen

Buienradar



Agenda