Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor vier duiven

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: vier duiven.

Deze gezellige duivenfamilie is op zoek naar een volière! Deze sierduiven zijn een gezellig stel. Papa en mama zijn ongeveer drie jaar oud, de twee kids nu ruim een jaar.

Deze duiven hebben altijd samengewoond en vormen een leuke groep. Wie wie is, durven we echter niet te zeggen. Eén van de duiven heeft een kruisbeet. Hier heeft hij geen last van. Hij kan prima eten en drinken. We zijn voor de duiven op zoek naar een liefhebber die een mooie ruimte ter beschikking heeft. De adoptiekosten voor dit groepje duiven bedraagt € 20.

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda