Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor 14 grasparkieten

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: 14 grasparkieten.

Het is een gezelligheid van jewelste bij De Wissel, we hebben namelijk een grote groep vrolijke grasparkieten! In totaal zijn er veertien. Zowel dames als heren in allerlei verschillende kleuren en van verschillende leeftijden.

Het zijn vrolijke vogeltjes die er gezellig op los kwetteren. Ze zijn bijna allemaal (nog) niet handtam. Er zijn paartjes, maar ook vogeltjes die nog opzoek zijn naar een maatje. We zoeken voor de grasparkietjes huizen waar zij veel ruimte krijgen om te vliegen en waar ze met soortgenoten wonen.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

H. Frietema

2024-06-10 12:30:12

Goedemiddag 

Ik zou wel een paar parkieten kunnen opvangen in een voliere. Maar alle 14 zou mij niet gaan lukken dan word het te vol aangzien ik ook al parkieten heb.

heb een volieren van 5 meter lang meter diep met 3 nacht hokken van een meter bij een meter.

Ik zou er eventueel wel 5 kunnen opvangen. Woonachtig in harlingen 

Uw reactie


BuienradarAgenda