Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Rocky

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Rocky.

Rocky is een prachtige verschijning om te zien met zijn grijze vacht en lichte ogen. Hij is binnengekomen als Labrador, maar gezien zijn kleur zal er nog een ander ras doorheen zitten (mogelijk Weimaraner). Rocky is een 4,5 jaar oude reu die wegens tijdgebrek van zijn baasjes helaas niet langer thuis kon blijven.

Rocky heeft een rustig huishouden nodig. Geen kinderen, andere huisdieren of veel alleen thuis zijn. Geef hem tijd, rust en regelmaat. En werk in de eerste weken nog niet meteen aan allerlei zaken zoals training. Laat hem ook even bijkomen; Rocky moet even aarden in een nieuw huis.

Zelf zijn we echt gek op Rocky, deze hond heeft veel tegenslag gehad in zijn leven en verdient een fantastisch huisje waar hij eindelijk levenslang kan blijven. De plekken in zijn vacht op de fotos zijn inmiddels helemaal dicht en daar heeft hij geen last meer van gehad.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda