Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor meerdere konijnen

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: meerdere konijnen.

Niet één, niet twee, maar acht konijnen zoeken bij Dierenopvang De Wissel een huisje met een vriendinnetje of vriendje. We hebben zowel dames als heren in verschillende soorten, maten en kleuren bij ons in de opvang zitten die een fijne plek zoeken waar ze echt konijn kunnen zijn.

Ze zoeken een ruim verblijf waar ze lekker in kunnen rennen en spelen samen met een maatje. We plaatsen konijnen namelijk alleen samen. Heeft u al een konijn? Het koppelen van konijnen gebeurt op De Wissel onder begeleiding.

Heeft u nog geen eigen konijn? Wie weet kunnen we een leuk koppel maken van de konijnen die we bij ons hebben zitten. Neem een kijkje op de website van De Wissel voor meer informatie: https://www.dierenopvangdewissel.nl/dierenopvang/konijn-adopteren/

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag).

|Doorsturen

BuienradarAgenda