Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Freddie

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Freddie zoekt een pensioen-plekje.

Freddie is een lieve Friese stabij-reu van 10 jaar oud. Hij is een rustig mannetje met mooie pluimstaart. Wegens het overlijden van zijn baasje is hij op zoek naar een nieuw huisje. Voor zijn baasjes was hij een schatje, heel aanhankelijk en gezellig. Dat zien we hier ook, al moet hij bij nieuwe mensen nog wel wennen.

Freddie zoekt een rustig huishouden met volwassenen, geen kinderen, waar hij lekker zijn gangetje kan gaan en waar er niet te veel van hem verwacht wordt. Freddie kent niet veel commando’s maar kan heerlijk wandelen en snuffelen. Het liefst komt hij in een huis terecht waar hij ook in de tuin of afgezet erf kan scharrelen.

Hij heeft niet veel eisen en zoekt eigenlijk vooral een plek waar hij een mooi pensioen tegemoet kan gaan.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda