Nieuws

Fietsenwinkel BENN opent filiaal in Harlingen

Na het succes in Leeuwarden heeft BENN Fietsen een tweede filiaal geopend in Harlingen. Bij BENN Fietsen kun je terecht voor betaalbare elektrische fietsen, transportfietsen en fietsonderdelen.

De afgelopen tijd zijn de mannen van BENN Fietsen hard bezig geweest om het winkelpand op Grote Bredeplaats 14 in orde te maken. De winkel is al aardig gevuld met mooie elektrische fietsen vanaf 1099 euro. Daarnaast kun je in de showroom tientallen fietsen van onder andere VanDijck en Cortina bewonderen.

Waar BENN Fietsen zich in onderscheidt? “Wij bieden de allerbeste service en gaan altijd een stapje verder voor de klant. Zo bezorgen we fietsen altijd gratis thuis, zit bij iedere fiets een gratis servicebeurt en krijg je altijd een leenfiets. Daarnaast hebben we ook aanbod in de betaalbare prijsklasse. Zo hebben we tussen de 1000 en 2000 euro al flink wat keuze.”

Vanaf deze week is de nieuwe vestiging geopend en iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. Een afspraak maken is ook mogelijk. Meer info en contactgegevens op www.fietsenwinkelharlingen.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda