Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Jeanet

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Jeanet.

Jeanet heeft een roerige periode gehad waarin ze niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar kittens heeft moeten zorgen. Nu deze periode voorbij is en haar sterilisatie achter de rug is, is deze poezendame helemaal klaar voor haar me-time. Aangezien ze een mens nodig heeft voor brokjes, gezelschap en knuffels maken we - in overleg met Jeanet - hier we-time van.

Jeanet is een lieve, rustige, zachtaardige poes en wil graag rustig benaderd worden. Het duurt soms even voordat ze ontdooid is, maar iets lekkers en lieve woordjes helpen daar zeker bij. Ook brokjes zoeken en vangen vindt ze erg leuk. Wanneer je haar hart veroverd hebt, wordt ze graag zachtjes geaaid van kop tot staart en spint ze als de beste.

Jeanet is hier geen schootkat en wil ook niet opgetild worden. Wel zien we hier dat ze graag bij ons komt zitten voor aaitjes en aandacht en springt ze zelfs op om kopjes te geven.

Vanwege haar karakter plaatsen we Jeanet alleen in een rustig huishouden zonder andere katten waar ze op verzoek optimaal aandacht kan krijgen van haar mens(en).

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

Jeanet

2024-03-13 15:39:37

ik.  zou.  hem.  graag.  een.  nieuw.  tehuis.  willen.  geven  .

Renate

2024-03-13 15:46:42

Ikziekookeenkatwoonqwlinamstwrdanlmijhoopietstehorengrrenayejonkers

M

2024-03-14 18:00:34

Jeanet_en_Jeanet_._Ik_stem_voor_.

BuienradarAgenda