Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Hendrik Jan

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Hendrik Jan.

Hendrik Jan is een senior van bijna 14 jaar oud. Hij is niet de jongste en de fitste meer, maar hij heeft nog heel veel liefde te geven!

Wanneer je de opvangkamer van Hendrik Jan binnenkomt, meldt hij zich direct. Hij geniet enorm van knuffelen en is graag bij je in de buurt. Hendrik Jan is een echte gezelligerd. Voor een oude kat heeft hij dan ook nog best veel energie! Al heeft hij zijn wilde haren inmiddels wel afgeschud.

Deze senior heeft door zijn leeftijd wat kwaaltjes. Hij krijgt dagelijks medicatie voor zijn schildklier en artrose; het is belangrijk dat dit voorgezet wordt door zijn nieuwe baasjes. Hendrik Jan is daarom vooral op zoek naar een huishouden waar hij de benodigde zorg krijgt en verder niet al te veel moet. Een warm mandje en onbeperkte aandacht, dat is wat hij wil!

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda