Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Hennie

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Hennie!

Dit keer helemaal in paasstijl, want deze dame kan mooie eieren leggen. Dit nieuwsgierige aagje is Hennie! Hennie is een dame van bijna één jaar oud. Sterker nog: zij is jarig op tweede paasdag.

Hennie werd helaas niet geaccepteerd door de andere kippen thuis. Daarom is zij nu via ons op zoek naar een ander toompje waar zij zich hopelijk wel bij aan mag sluiten. Hennie is een nieuwsgierige dame, ze is niet bang voor mensen.

We hopen dat Hennie snel het plekkie vindt waar zij lekker mag scharrelen, maar bovenal waar ze geaccepteerd wordt door de andere kippen. De adoptiekosten voor Hennie bedragen €7,50

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda