Voetbal

Zomerreces Waddenrobkes

Door Jeroen Pietersma
Ook voor de trainers en de bondscoaches van de Waddenrobkes is het zomerreces nu echt begonnen. Nog even was een groot gedeelte van deze vrijwilligers actief bij de kleutervoetbalclinics maar nu ook die allemaal afgesloten zijn is het voor zowel de trainers, de bondscoaches als de kinderen vakantie.

Na de kleutervoetbalclinics bij Zeerobben hebben de eerste nieuwe Waddenrobkes zich alweer aangemeld bij de club. Ook zij willen graag samen met de kinderen die achterblijven en nog niet aan de groep JO-9 toe zijn, volgend seizoen meedoen aan de landencompetitie. Aan deze landencompetitie deden maar liefst tien teams mee zodat er sprake is van een volwaardige competitie. Een competitie die overigens alleen maar winnaars kent. Op advies van de KNVB worden er geen standen meer bijgehouden. Het gaat uiteindelijk om het plezier in de sport. Op die leeftijd zijn rangen en standen niet belangrijk. Voor iedereen is er na afloop van de competitie een zelfde medaille.

De landencompetitie zal net als de overige competities pas in september van start gaan. Maar eerst zal er weer volop getraind moeten worden. Leren voetballen en plezier met elkaar hebben daar zullen deze trainers ook komend seizoen weer hard aan werken. Op de website van Zeerobben meer informatie over de landencompetitie bij de Waddenrobkes. Voor vragen en aanmeldingen kan men contact opnemen met Elina Brouwer (06-52086558) of Wietse de Wit (06-27832598).

|Doorsturen

Buienradar



Agenda