Voetbal

Zeerobben wacht moeilijk middagje in Veenwouden

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Na een ruime overwinning in Koudum stuit Zeerobben op een taaie tegenstander in Veenwouden. Vorig jaar werd er twee keer met 3-2 verloren van deze degelijke tweedeklasser.

In beide wedstrijden deed Zeerobben lang mee om de punten in, voor het publiek, aantrekkelijke duels. Helaas voor de groen-witten namen de snelle, behendige spitsen met weinig kansen genoegen om toch de winnende treffer te scoren. Een gewaarschuwd man telt voor twee.
Voor de thuisclub begon het voetbalseizoen met een krappe overwinning op debutant Hardegarijp en een ruim verlies in Lemmer tegen CVVO, nadat ze een 0-2 voorsprong uit handen gaven. Voor beide teams dus drie punten. Zeerobben zal er dus alles aan doen om het goede gevoel van afgelopen week te continueren. Trainer Inne Schotanus beschikt over een nagenoeg fitte selectie en zal waarschijnlijk weinig veranderingen aanbrengen in de opstelling voor zaterdag. Zeerobben hoopt net als voorafgaande confrontaties op een aantrekkelijke en doelpuntenrijke wedstrijd.

Programma tweede klasse I zaterdag 20 september
Blauw Wit ’34 - CVVO
Be Quick D. - Kollum
H’veense Boys - ’t Fean ‘58
VVI - Hardegarijp
Veenwouden - Zeerobben
Rijperkerk - L’warder Zwaluwen
De Wâlde - Oeverzaluwen

|Doorsturen

Buienradar



Agenda