Voetbal

Zeerobben verlengt contract met Camaru van Oostveen

Door Jeroen Pietersma
Na het vastleggen van de nieuwe hoofdtrainer Arjen Postma heeft Zeerobben afgelopen zaterdag het contract met hoofdjeugdtrainer Camaru van Oostveen met een jaar verlengd. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en waren er dan ook snel uit om het contract te verlengen.

Voor de ex-speler van onder andere de beloften van Cambuur, Harkemase Boys en Drachtster Boys wordt dit zijn vierde seizoen bij de groen-witten. Wel zal de invulling van de functie iets veranderen. Zijn huidige functie, namelijk het trainen van de B1 en A1 alsmede de begeleiding van laatstgenoemd team, gaat wijzigen in trainen en begeleiden van alleen A1. Tevens zal Camaru de trainers van alle standaardteams ondersteunen. Bovendien gaat hij samen met de assistent van hoofdtrainer Arjen Postma, Zeerobben onder de 23 jaar begeleiden.
Kortom, een veelomvattende maar uitdagende taak. Zeerobben en Camaru hebben er beiden alle vertrouwen in dat deze constructie de organisatie en structuur binnen de club ten goede zal komen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda