Voetbal

Zeerobben te gast bij Cambuur

Door Jeroen Pietersma
Alweer enig tijd geleden ontving het jeugdbestuur een uitnodiging van sc Cambuur om de line-up te verzorgen bij de thuiswedstrijd van Cambuur tegen Jong Ajax. Afgelopen vrijdag was het zover. Met een groep van 45 personen (spelers, ouders en begeleiding) vertrok men richting Cambuur stadion voor, zo bleek achteraf, een prachtige avond.

Zeerobben had er voor gekozen om de jongens van JO11-9 daarvoor uit te nodigen. De ploeg staat onderaan in de competitie maar doen elke week enorm hun best. Wellicht konden ze nog wat van de voetbaltalenten van Cambuur en Ajax opsteken. Elf spelers mochten meelopen in de line up. Daarom werden er vier spelers uit een ander team toegevoegd om de ‘selectie’ compleet te maken. 

De jongens van Zeerobben mochten meelopen met de spelers van Jong Ajax en een ander voetbalteam liepen met de spelers van Cambuur mee. Na de line-up mochten de spelers zich opstellen langs de lijn om daar met het hele stadion één minuut stilte te houden vanwege het vliegtuigongeluk in Colombia met de Braziliaanse spelers.
Na afloop moest een ieder weer richting de kleedruimtes want daar kregen ze nog een tas met een heus line-up certificaat en nog wat andere leuke dingetjes. Daarna snel naar de tribune voor de wedstrijd.
De wedstrijd werd gewonnen door jong Ajax. Het was al laat toen een ieder weer veilig terugkeerde bij de Robbenplaat. Het was een fantastische ervaring voor de kinderen waar een ieder volop van heeft genoten.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda