Voetbal

Zeerobben presenteert presentatiegids 17-18

Door Jeroen Pietersma
Er was de redactie en het productieteam veel aan gelegen om de presentatiegids van Zeerobben voor het seizoen 2017-2018 op tijd klaar te hebben voor het Caspar de Robles toernooi. Normaliter is het al een uitdaging om deze jaarlijkse klus te klaren voor de start van de competitie, maar nu werd de lat dus nog hoger gelegd. Maar het is hen gelukt. En hoe!

Die presentatiegids van Zeerobben oogst altijd veel lof van lezers en het is voor de club bijna een soort statussymbool geworden. De uitgave van dit jaar mag er ook weer zijn. Dankzij de redacteurs, dankzij de acquisiteurs, c.q. leden van de sponsorcommissie, dankzij de fotografen, dankzij ZWF Ontwerp, dankzij drukker Flevodruk, maar zonder de anderen tekort te willen doen toch ook en vooral dankzij vormgever Willem Heemskerk van willem.frl visuele communicatie. Zijn vormgeving is beeldbepalend geworden voor de uitstraling van Zeerobben.

En daar lag zaterdag het eerste exemplaar dus klaar om uitgereikt te worden. Ieder jaar zoekt Zeerobben daar iemand voor en het was dit jaar welhaast logisch dat dit eerste exemplaar deze keer moest gaan naar Anne Bergsma, directeur/eigenaar van Assurantiebedrijf Froonacker, de nieuwe Hoofd Jeugdsponsor van Zeerobben. In de gids wordt Froonacker ook nader voorgesteld aan de lezers. Voorzitter Johannes Woudstra toonde zich trots op de nieuwe gids en dankbaar dat hij het eerste exemplaar mocht overhandigen aan Anne Bergsma.

De gids ligt al ter inzage in het clubhuis De Robbenplaat, maar zal binnenkort ook bij alle leden en relaties in de bus vallen. Iets om naar uit te kijken.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda