Voetbal

Zeerobben moet alle zeilen bijzetten tegen De W?lde

Door Jeroen Pietersma
Dat is het devies voor de mannen van trainer Inne Schotanus aan de boorden van de Fl?sen en de Morra. Bijna in de achtertuin van de trainer zal het net als vorig jaar een ?dreege? partij worden.

Bij de drie thuiswedstrijden in deze competitie bleven de drie punten ook in Oudega (DFM). Tegen medekoploper VEV’67 werd zelfs met 5 – 1 gewonnen. Voorwaar geen misselijk resultaat. Met dus negen punten, de uitwedstrijden gingen alle verloren, staat de thuisclub van zaterdag in de middenmoot en vormt voor alle bezoekers een moeilijk te nemen hindernis. Met strijdlust en bijna ontembare dadendrang zal de kleine streekploeg uit Oudega , Elahuizen en Kolderwolde proberen ook tegen de koploper de punten thuis te houden.

Voor elke tegenstander is Zeerobben, als één van de favorieten de te kloppen ploeg. Met weinig doelpunten tegen en ruim twintig voor staan de groenwitten fier bovenaan. Maar van enige onderschatting van de komende tegenstander zal beslist geen sprake zijn. Met de benauwde 1 – 2 voor vorige competitie op het netvlies, zal ook Zeerobben strijdlust en de wil om te winnen moeten tonen, wil het met een goed resultaat naar Harlingen reizen. In beide confrontaties zijn de Harlingers goed weggekomen, al doet de 4 – 0 thuisoverwinning anders vermoeden. Toch mag de equipe van Schotanus en Attema geen steken laten vallen, want de concurrentie lijkt een gemakkelijker programma te hebben. Met alleen nog Van der Heijden in de ziekenboeg, heeft de trainer keus genoeg. Met de steun van de meereizende supporters hopen we op een mooie en sportieve wedstrijd.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda