Voetbal

Zeerobben MO19-1 door in Zwaluwen Jeugdbeker

Door Jeroen Pietersma
Na een lange winterstop speelden afgelopen zaterdag de meiden van MO19-1 hun eerste wedstrijd van 2017. Na de winst in de Jeugdbeker op Broekster Walden MO19-1 werd Zeerobben gekoppeld aan Buitenpost MO19-1. De wedstrijd zou in eerste instantie in Buitenpost gespeeld worden maar doordat daar het veld te slecht was door sneeuw, werd het bekerduel op de thuisplaat van de Robben gespeeld.

Ook in Harlingen was het afgelopen zaterdag koud. Maar dat deerden de meiden niet gezien de uitslag. De Robbenmeiden wisten uiteindelijk negen keer het doel van de tegenstander te vinden. Ook de ploeg uit Buitenpost wisten aardig te scoren, maar hun doelsaldo bleef steken op vier doelpunten. De doelpuntenmakers aan de kant van Zeerobben waren. Desiree Bouma (1x), Inge Mulder (3x), Julia van der Werf (1x), Irene Brandsma (3x) en Irena van der Molen (1x). 

Zeerobben MO19-1 is door deze puike overwinning weer een ronde verder in de Zwaluwen Jeugdbeker. Het team is nog het enige vrouwenteam van Zeerobben die nog actief is in de bekercompetitie.
Deze wedstrijd was voor de damesafdeling van Zeerobben afgelopen zaterdag de enige. De andere meisjes- en vrouwenteams spelen pas op 25 februari hun eerste wedstrijd van 2017. De damesafdeling van Zeerobben telt dit voorjaarsseizoen een team meer. De afdeling mag zich verrijken met een Meisjes Onder 11 7 x 7 team. De damesafdeling van Zeerobben is nog steeds groeiende maar nog lang niet vol! Interesse? Kom eens kijken op één van de trainingsavonden van de meisjes/vrouwen. Kijk voor informatie op de website van Zeerobben. www.zeerobben.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda