Voetbal

Zeerobben maakt zich op voor topweek met Cambuur

Door Jeroen Pietersma
Zeerobben is al jaren Amateurpartner van de BVO sc Cambuur. In de loop der jaren vertaalde dat partnership zich in diverse activiteiten, veelal gericht rond wedstrijden van Cambuur. De komende week staan maar liefst twee grote evenementen op het programma die in de geschiedenis van de relatie met Cambuur gerust tot een hoogtepunt mogen worden gerekend. Een topweek voor het jeugdvoetbal in Harlingen.

?Cambuur onder 12 tegen sc Heerenveen o12
Op maandag 23 november is het Oostersportpark de Arena voor een prachtige wedstrijd tussen de beide Friese BVO’s. Cambuur o12 tegen Heerenveen o12 is meer dan alleen een derby tussen aartsrivalen, het is een wedstrijd tussen de beste jeugdspelers uit onze provincie onder de 12 jaar en dat op het Oostersportpark in Harlingen. ?Een nieuwe Oekie Hoekema tegen een nieuwe Abe Lenstra? Wie weet zitten er aankomende profspelers tussen. Zeerobben is gastheer van deze wedstrijd en is daar best trots op. Zeerobben heeft immers met beide BVO’s een samenwerkingsverband en brengt met deze wedstrijd alle kampen tezamen, clubs, spelers, staf en supporters. Uniek.
De wedstrijd begint om 18.30 uur en Zeerobben roept heel voetbalminnend Harlingen op om te komen kijken. Of je nu in het geel-blauw langs de lijn staat of in een blauw met wit gestreept shirt met pompeblêden, eenieder kan zijn eigen favorieten aanmoedigen. Zeerobben-groen staat ook leuk tussen beide andere clubkleuren.
De kantine is open en de medewerkers ontvangen u gaarne.

Cambuur clinic voor D-, E-, en F pupillen
Na de wedstrijd op maandag zal er op woensdag 25 november een grote clinic worden verzorgd door Sc Cambuur op het Oostersportpark. at belooft met recht een geweldig gebeuren te worden, voortkomend uit een prima samenwerking tussen Cambuur en Zeerobben. Sportclub Cambuur komt met een groep trainers, mogelijk aangevuld met selectiespelers en de enige echte spelersbus naar het Oostersportpark om bij Zeerobben een geweldige activiteit te begeleiden.
Vanaf 14.30 komen er meer dan 70 F-pupillen in actie op de verschillende onderdelen en aansluitend zal er vanaf 15.45 plaats gemaakt worden voor meer dan 110 E- en D-pupillen. Zo zullen in totaal maar liefst 180 (!) pupillen in actie komen en onderricht krijgen op hoog niveau. De geschatte eindtijd van de clinic is 17.00 uur. ?Gedurende de middag is er gelegenheid om de spelersbus te bekijken en in contact te treden met trainers en leiders van Sc Cambuur en Zeerobben. Verder is er een leuk aanbod van artikelen van je favoriete club. Kortom , een geweldige middag voor de jeugd van Zeerobben en natuurlijk staat het complex open voor belangstellenden. De kantine zal de gehele middag open zijn en Zeerobben ontvangt u graag.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda