Voetbal

Zeerobben legt trainers vast

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Onlangs was Zeerobben al tot een akkoord gekomen met hoofdtrainer Inne Schotanus aangaande de verlenging van het contract. Dat was een akkoord met ??n open eindje, namelijk de duur van het contract. In de afgelopen weken werd ook daar overeenstemming over bereikt.

Schotanus zal nog twee seizoenen aanblijven als hoofdtrainer van de ambitieuze tweedeklasser. Momenteel is hij bezig met zijn derde jaar bij Zeerobben, dus ligt een totale samenwerking van minimaal vijf jaar in het verschiet.
Ziekte van tweede trainer Marc van Eijck verhinderde afronding van de gesprekken over voortzetting van zijn contract, maar beide partijen hebben reeds de intentie uitgesproken met elkaar door te willen gaan. Hopelijk volgt binnenkort een akkoord.
Wel konden de onderhandelingen met hoofd jeugdtrainer Camaru van Oostveen worden afgerond. Ook hij blijft nog minimaal een jaar aan Zeerobben verbonden als hoofd jeugdtrainer en inspirator naar andere jeugdtrainers toe. Ook is Camaru een stuwende kracht binnen de onlangs opgerichte Voetbalschool Noordwest Friesland, welke overigens onafhankelijk van Zeerobben opereert. Deze voetbalschool zal starten op vrijdag 13 maart en is nu reeds overtekend. Maar liefst 110 deelnemers uit de regio Noordwest Friesland zullen vanaf 13 maart tien weken intensief worden bijgeschoold in het voetballen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda