Voetbal

Zeerobben komt met ?testtoernooi?

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Zeerobben. De voetbalclub in Harlingen die constant in beweging is en zoekt naar nieuwe uitdagingen voor de jeugd maar ook probeert snel in te spelen op veranderingen die er komen gaan binnen de voetballerij.

En er gaan dingen veranderen binnen het jeugdvoetbal. Dat is inmiddels wel duidelijk. Daarom kijkt de club alvast vooruit naar het volgend seizoen. Zaterdag 3 juni aanstaande krijgt de club vanaf 10.00 uur bezoek van Gerard Molenaars, technisch jeugdcoördinator bij de KNVB. Hij gaat vertellen over de nieuwe spelvormen en spelregels die de JO08 en JO09-teams volgend seizoen gaan gebruiken. Na de presentatie van Gerard gaan de spelers de nieuwe spelvormen in de praktijk oefenen. CIOS stagiair Brent de Groot heeft daarvoor een onderling toernooi georganiseerd voor de spelers van Zeerobben die volgend seizoen in de JO08 en JO09 spelen. 

Alle begeleiders, ouders en andere belangstellende binnen de vereniging zijn van harte welkom. Sterker nog, iedereen wordt aangeraden om een kijkje te komen nemen en zich te oriënteren op wat er volgend seizoen gaat gebeuren. Tijdens het toernooi kunnen er langs het veld vragen worden gesteld aan Gerard Molenaars en jeugdbestuurslid Wietse de Wit.

Een interessante bijeenkomst dus voor zowel leiders, trainers, kaderleden, voetballers en ouders. De vereniging rekent dan ook op een grote opkomst en is dus zowel letterlijk als figuurlijk klaar voor de dag van morgen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda