Voetbal

Zeerobben A1 work-out spinnen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Het bekende spreekwoord, ?er leiden veel wegen naar...? (in dit geval Harlingen) is bekend. En dat er veel manieren zijn om aan je conditie te werken weet men ook wel. Maar voetballers die op de fiets stappen, dat zie je niet vaak.

Toch was er afgelopen maandag een enthousiaste A1 van Zeerobben te vinden bij fitnesscentrum Bodysport in Harlingen. Hier werd onder de deskundige leiding van Alwin Broekhuizen een work-out spinnen verzorgd. Dit houdt in dat je je een uur lang met wisselende intensiteit in het zweet fietst, zonder dat je een meter vooruit komt.

De spelers van de A1 wilden eens op een ander manier aan hun conditie werken en daagden de trainer en leiders uit om een keer te gaan spinnen. Dit is super gelukt. Nadat iedereen het uiterste uit zichzelf had geperst, had werkelijk niemand meer droge kleding aan zijn lijf. Deze knokkersmentaliteit belooft dus veel goeds voor het komende voetbalseizoen.

Zeerobben heeft genoten van de gastvrijheid van Alwin en Bodysport. De A1 zal de komende twee maanden zeker nog een aantal keren gebruik blijven maken van deze faciliteiten om de conditie uit te breiden. Afgelopen zaterdag werd in de eerste uitwedstrijd tegen Joure meteen al een punt uit het vuur gesleept. Een goed begin...

|Doorsturen

Buienradar



Agenda