Voetbal

Zeerobben 4 wint derde Best of the Rest-toernooi

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Zaterdag werd voor de derde maal het Best of the Rest (-senioren) toernooi georganiseerd bij fc Harlingen. Dit toernooi wordt ??n keer in de twee jaar gehouden en is bedoeld voor restseniorenteams uit de regio die in de reserveklasse uitkomen. Aangezien de competitie pas eind september begint was dit voor veel teams een welkome start van het voetbalseizoen. Misschien is het niveau niet hoogstaand, maar bij vlagen werd er toch erg leuk gevoetbald.

Er werd gespeeld in een minicompetitie waardoor alle teams een keer tegen elkaar zouden spelen. De winnaar van deze poule zou zich dus de terechte kampioen mogen noemen en met de felbegeerde Daniël Rahakbauw wisselbokaal naar huis gaan. Door alle wedstrijden te winnen was het Zeerobben 4 dat zich overtuigend naar de eindzege voetbalde.

De winnaar van vorig jaar, fc Harlingen 4, kon dit jaar geen potten breken. Nieuwkomer V en V ’68 en fc Harlingen 6 ontliepen elkaar alleen op doelsaldo en Stiens 4 en fc Harlingen 7 streden om de laatste twee plekken.

Na afloop weer de traditionele prijsuitreiking waarbij alle teams met geweldige prijzen werden overladen. In tegenstelling tot de wedstrijden gingen de teams in de derde helft behoorlijk gelijk op waarbij Stiens 4 uiteindelijk aan het langste eind trok.

De eindstand:
1. Zeerobben 4
2. fc Harlingen 6
3. V en V ’68 2
4. fc Harlingen 4
5. Stiens 4
6. fc Harlingen 7

|Doorsturen

Buienradar



Agenda