Sport

Zaterdag nieuwe thuisspeeldag VVH teams

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Heren 2 en de b-meisjes ontbreken zaterdag binnen de lijnen, maar voor de andere teams geldt dat ze weer in actie mogen komen in de Waddenhal. De eerste jeugdwedstrijden beginnen om 15.00 uur, waarna dames 1 (17.00) en daarop volgend heren 1 (19.00) in actie mogen komen.

Dames 1 heeft de laatste twee wedstrijden de smaak weer te pakken: van DSVS werd op 13 februari met maar liefst 4-0 gewonnen en een week laten was BEO in Bakhuizen aan de beurt om op een nederlaag te worden getrakteerd. Na een 2-0 voorsprong voor BEO, kwamen de dames met sterk spel langs zij en werd vervolgens ook de vijfde set een prooi voor VVH. Vandaag komt een team van kaliber langs, want de koploper uit Nijlân komt langs: OTIB. Het zal een zware pot worden, maar er liggen zeker kansen op punten.
Voor heren 1 is het een compleet ander verhaal dan dat van de dames. VVH heren 1 mag zich de trotse koploper noemen van de Derde divisie en promotie naar nationaal niveau komt dichterbij. Op 13 februari speelde heren 1 hun laatste wedstrijd in een afgeladen Waddenhal. Nummer 2 op de ranglijst CSV werd na een bloedstollende wedstrijd met 3-1 verslagen, waardoor nu een 5 punten voorsprong is gepakt op dit team. Vandaag komt laagvlieger Leevoc op bezoek. De Skûtsjeboys zijn het aan hun stand verplicht om te winnen, maar ook setverlies moet vermeden worden want elk punt telt!
Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda