Sport

Zaalkaatspartij in de Waddenhal

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Aanstaande zaterdag 27 december om 15.00 uur is er de zachte bal partij in de Waddenhal. Een unieke partij omdat dit de enige partij in de zaal is in Harlingen. Deze partij wordt nu voor de tweede keer georganiseerd door de vrijwilligers van het Oosterpark kaatsen.

Vorig jaar was de partij een groot succes met rond de twintig parturen op de lijst. Er zijn net als vorig jaar mooie prijzen. Deze worden mogelijk gemaakt door Plus Lunenborg, Kantine Waddenhal en Sportcentrum van Hurck. Ook is er een koningsbeker het leven in geroepen, gesponsord door Sven Helvrich.

Extra dit jaar is een verloting met ook weer prachtige prijzen. Met het geld wil de vereniging de telegrafen van het Oosterpark gaan opknappen/vervangen zodat alles in de zomer weer goed voor elkaar is. “We hopen dat het weer een groot succes wordt met veel kaatsers en natuurlijk toeschouwers. We hebben voor zaterdag al bijna zestien parturen op papier. Hier kunnen natuurlijk nog meer bij. Heb jij ook zin in een gezellig en sportief dagje kaatsen geef je dan voor zaterdag op bij Johan Kwast 0651467978”, aldus de organisatie.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda