Voetbal

Waddenrobkes Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? De Waddenrobkes hadden even twee weekjes rust gehad i.v.m. de herfstvakantie. Maar afgelopen zaterdag gingen zij ook weer verder met hun competitie. En ondanks het vroege aanvangstijdstip (8:30 uur) was bijna iedereen aanwezig. Vanaf nu doet Portugal helaas niet meer mee maar daarvoor in plaats is Australi? gekomen met dezelfde spelers.

Ronde 1

Denemarken-Nederland: Nick Terluin van Denemarken deed deze eerste wedstrijd even mee bij Brazilië omdat deze ploeg een speler te weinig had. Drie tegen drie dus. Uitslag werd uiteindelijk 0-2 voor Nederland.
Australië-Engeland: Frederick moest het vandaag zonder Jari doen waardoor hij de enige man was in dit team. Toch wist hij één keer te scoren. Uiteindelijk werd het 1-5 voor Engeland die vandaag zonder Jeffrey speelden maar met nieuwkomer Yorick Breidenbach.

Ronde 2
Brazilië-Australië: Inmiddels had Brazilië haar eigen speler Yisak weer terug. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd waarin Australie uiteindelijk won met 9-4.

Een feestelijke pauze dit keer. Jarige job Jort Faasse had voor alle kinderen wat lekkers meegenomen voor bij de limonade die door de moeders weer was ingeschonken. De coaches waren ook niet vergeten. Voor hen was er een lekkere tompouce. Iedereen was uiteindelijk klaar voor de laatste speelronde.

Ronde 3
Denemarken-Australië: Australië had nog maar twee spelers en leende even een speler van de tegenpartij. Jeroen Westra moest nu even tegen zijn eigen team voetballen. Het kan allemaal bij de Waddenrobkes. Uitslag was 3-1.

De stand tot nu toe:
1 België 43
2 Nederland 38
3 Denemarken 31
4 Brazilië 22
5 Australië 18
6 Argentinië 16
7 Engeland 9
8 Duitsland 0

|Doorsturen

Buienradar



Agenda