Sport

VVH Dames 1 - VC058

Door Jeroen Pietersma
Het team bestaat nu uit Liset Roosma, Nienke Marije schaaf, Annie Leijenaar, Jetske Leijenaar, Iris Hooghiemster, Yvette Meirink, Lisanne Okkinga, Anna Schurer, Merle Santema. De dames van Harlingen hadden er weer zin in.

VC058 is een geroutineerd team. De dames van Harlingen wisten dat ze met druk moesten spelen. De opdracht was dan ook veel serve druk en aanvalsdruk. De eerste set gingen de dames redelijk gelijk op. Wel wist Leeuwarden op het eind het verschil te maken, waardoor de eerstste setwinst ging naar VC058. De kop was er af. De tweede set was VVH erg sterk en hadden de dames van Leeuwarden niks in te brengen. Met de serve van Harlingen kon VC058 niks meer. Harlingen had Leeuwarden goed onder druk. Deze set won Harlingen dan ook met 25-11.

Toch kwam Leeuwarden de derde en vierde set behoorlijk op dreef en kon Harlingen niet meer het verschil maken. Leeuwarden maakte in deze sets veel punten achter elkaar, waardoor het moeilijk werd voor VVH om de achterstand weer in te halen. VVH wist steeds wel goed terug te komen, maar het mocht niet baten. VC058 won de wedstrijd met 3-1.

Al met al was het een goede eerste wedstrijd voor het team van Harlingen. Er zaten leuke rally's bij en zij wisten toch een punt te halen met een compleet nieuw team. De dames van Harlingen zijn positief gestemd en zijn van plan nog veel meer punten te gaan halen dit seizoen!

|Doorsturen

Buienradar



Agenda