Voetbal

?Vrienden van fc Harlingen? schenken tassen

Door Jeroen Pietersma
De fc Harlingen beschikt over een voor de vereniging zeer belangrijke groep mensen die onder de naam ?Vrienden Van fc Harlingen? de club daar waar mogelijk ondersteunen. Deze groep mensen leveren uit hun eigen financi?le middelen steeds weer een bijdrage waarbij zij dan in overleg met het bestuur bepalen welke tak(ken) van de vereniging hier naar uit kunnen kijken.

Nadat vorig seizoen dankzij deze bijdrage van de ‘Vrienden Van fc Harlingen’ alle jeugdspelers waren voorzien van een mooie voetbaltas, was het deze keer de beurt aan de lagere senioren teams. Want bij aanvang van de competitie komend weekend hebben de spelers van het 3e, 4e, 5e, 6e en 7e elftal alsmede het VR 2 damesteam én het 7 x 7 35+ team de beschikking over een schitterende voetbaltas in de clubkleuren die in bruikleen word gegeven. Afgelopen zaterdag werd de eerste tas officieel uitgereikt en het roemruchte ‘7e’ van de fc Harlingen viel deze eer te beurt.

De immer strenge maar altijd rechtvaardige trainer/coach Ronald ‘Koots’ Brandes had met zijn selectie een trainingskamp belegd om bij de herstart van de competitie goed voor de dag te komen. En dus toog bestuurslid accommodatie en materialen Jan Helvrich zaterdag in een ware sneeuwstorm naar dit trainingskamp om de mannen van het ‘7e’ hun schitterend nieuwe voetbaltas te overhandigen. In het trainingskamp aangekomen bleek door de sneeuwval de voetbaltraining onmogelijk te zijn en dus werd er van de nood een deugd gemaakt en hielden de mannen maar noodgedwongen hun eigen ‘Legends of the 7th Embassy Dartstoernooi’. Maar dit werd door de mannen natuurlijk even graag onderbroken om hun nieuwe tassen in ontvangst te nemen en zij lieten dan ook duidelijk merken hier apetrots en zeer blij mee te zijn. Zij zullen dan ook vol trots deze tassen mee naar de wedstrijden nemen.
De spelers van de overige teams kunnen hun tas komende vrijdag en zaterdag ook persoonlijk afhalen maar dit wordt door de leiders aan de spelers bekend gemaakt.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda