Voetbal

Voorbeschouwing Zeerobben-Woudsend

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Even wat archieven er op nageslagen, maar we gaan inderdaad terug in de tijd en komen uit in de competitie 1987-1988 in de klasse 4 A. Met ook de in die tijd beruchte spits Durk Pietersma in het team van Woudsend.

Bij de competitie 2015-2016 speelt de tegenstander van dinsdagavond in de vijfde klasse en neemt daarin een middenmootpositie in. Afgelopen zaterdag won Woudsend met 2-0 tegen het uit het verleden ook niet onbekende HJSC uit Hommerts-Jutrijp. Voor de komende zaterdag komt de koploper Sleat naar het watersportdorp toe. Toch zal dinsdagavond niet zomaar de handdoek in de ring geworpen worden. In de voorronde werden derdeklasser QVC en vierdeklasser IJVC en Oudega teruggewezen. Dus zo gemakkelijk wordt er dan ook niet over gedacht bij de staf en de selectie.

Je mag er wel van uit gaan, dat de thuisclub de favoriet is. Zeker gezien de reeks, die afgelopen weken neergezet is. Woudsend komt als underdog naar Harlingen en ziet een bekeravontuur helemaal zitten. De ontknoping is vanavond om acht uur op het Oostersportpark te Harlingen. Wij heten de vv Woudsend en hun supporters van harte welkom en hopen op een leuke en sportieve wedstrijd.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda