Voetbal

Voetbalacademie Harlingen seizoen 2016-2017 barst los

Door Jeroen Pietersma
Na een lekkere vakantie is het voetbalseizoen weer losgebarsten. De vijfde editie van de voetbalacademie zal binnenkort ook weer van start gaan. Ze hebben er weer enorm veel zin in en de voorbereidingen zijn dan ook al in volle gang.

Op vrijdag 30 september 2016 gaan ze weer beginnen. Opgave nog mogelijk tot en met 25 september. Er zijn nog twintig plekken over en dus is de club op zoek naar enthousiaste voetballers en voetbalsters die zich, ieder op hun eigen niveau, snel willen verbeteren. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongetjes en buurmeisjes… iedereen is welkom. Wees er wel snel bij want vol=vol!

De deelnemers, die voor de eerste keer mee doen, krijgen weer een shirt met lange mouw (met logo voetbalacademie), een korte broek en een paar voetbalsokken. De deelnemers, die voor de tweede keer meedoen, krijgen een allweather jasje (met logo voetbalacademie). De deelnemers, die voor de derde keer meedoen, krijgen een lange trainingsbroek. De deelnemers, die voor de vierde keer meedoen, krijgen een trainingsjack (met logo voetbalacademie). De deelnemers, die voor de vijfde keer meedoen, krijgen een driekwart trainingsbroek en een shirt (met logo voetbalcademie). Alle kleding is van het merk Hummel.

Het programma
Ze starten elke vrijdag, vanaf 30 september, om 18:00 uur met een broodmaaltijd. Na deze (zelf samengestelde maaltijd) gaan ze met elkaar 1,5 uur trainen onder begeleiding van een aantal trainers. Lijkt het je leuk om mee te doen, overleg het met je ouders, en meld je zo snel mogelijk aan. Ze zien je graag bij fc Harlingen. Deelname kost voor leden van de FC Harlingen € 60,-, voor niet leden € 90,-). Tot vrijdag 30 september.
Meer informatie: Renje de Jong, va@fc-harlingen.nl of via 06-15047815.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda