Voetbal

Vanavond Zeerobben tegen MSC Meppel

Door Jeroen Pietersma
Vanavond gaat Zeerobben strijden voor een plekje bij de laatste zestien van het bekertoernooi. De loting was zwaar: een uitwedstrijd tegen zondag hoofdklasser MSC uit Meppel. Zij deden het afgelopen zondag beter dan Zeerobben zaterdag, want ze wonnen een belangrijke pot met 3-1 van Hoogland.

Na een moeizame competitiestart lijkt MSC nu in een betere flow te zitten en nestelen ze zich weer op een veilige plek in de middenmoot. Misschien, heel misschien ligt daar een kansje voor Zeerobben als aan de kant van MSC iets van onderschatting richting Zeerobben zou ontstaan. 

Maar het is duidelijk, MSC is de favoriet en Zeerobben heeft niets te verliezen. Wat er vooral te winnen valt is revanche van het team op zichzelf.

In principe staat de wedstrijd als uitwedstrijd in Meppel te boek. Aanvang 20.00 uur. Mocht het veld in Meppel echter onbespeelbaar blijken vanwege de vele regen van gisteren en vandaag, dan bestaat er altijd een kans dat de wedstrijd omgedraaid gaat worden naar een thuiswedstrijd op het kunstgras van het Oostersportpark. Belangstellenden wordt aangeraden de laatste berichten te volgen via de website van Zeerobben en de meest recente twitter berichten.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda