Sport

Tiende editie Zeerobben Darts Toernooi

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Op zaterdag 18 januari wordt in ?De Robbenplaat? aan de Achlumerdijk de tiende editie van het inmiddels befaamde Zeerobben Darts Toernooi gehouden. Vanaf 17.00 uur zullen rond de tachtig deelnemers achter de werplijn plaatsnemen in de hoop de felbegeerde titel op hun naam te schrijven. Dat er dit jaar een nieuwe winnaar komt, staat al vast, aangezien titelverdediger Jeroen Timmerman is verhinderd.

De organisatoren Dirk Arends en George Helfferich verwachten een sportieve en spannende strijd. Helaas is er dit jaar geen speciale vrouwenpoule. Aan het eind van het toernooi – een competitie voor leden van Zeerobben en relaties – worden er vier bekers en geldprijzen uitgereikt dankzij de medewerking van de sponsors Arends Scheepvaart, Chinese Muur, Koninklijke Sjouke Dijkstra, Nesta Shipping, Dartshop Harlingen en HA Teksten. Daarnaast is er een aanmoedigingsprijs en een trofee voor de hoogste uitgooi.

Opgave kan tot vrijdag 19.00 uur via darts@zeerobben.nl, waarna aansluitend de loting zal worden verricht. Zeerobben hoopt zaterdag naast de darters ook vele enthousiaste dartfans te begroeten om de deelnemers aan te moedigen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda