Voetbal

Team van de Week fc Harlingen: F2

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - F2G heeft zaterdagochtend gewonnen van AVC. In de eerste helft ging Hessel op wissel al gauw was hij zo fanatiek dat hij het veld op ging. Benthe kwam op wissel. Wat een goede start werd gelijk was daar het 1e goal door Hessel voor Harlingen. De stand was 0-1. Kort hierop speelde Bono via Minze naar Hessel door naar Twan zo kwam de bal uit Bij Emma en Emma maakte daar het volgende goal voor Harlingen het werd 0-2.

Mirthe had vandaag een mooie positie, zij was de aanvoerder en schopte de bal naar Emma gevolgd door Benthe, Wessel en via Twan kwam deze bal weer uit bij Hessel die het zeker niet bij 0-2 liet, hij maakte een fantastische goal tussen de lat en de keeper door en het werd 0-3 voor Harlingen

Ook Ramon had een belangrijke positie hij stond als keeper voor F2G, ook hij hield een mooie bal tegen van AVC! waardoor de stand 0-3 bleef. Een korte pauze werd ingelast, maar al gauw was het fanatieke team weer terug op het veld en klaar voor de tweede helft. Het was even omschakelen, maar wat speelde het team in een mooi samenwerkend spel. Een genot om naar te kijken.

Al gauw brak het laatste kwartier aan via Svenya en Wessel kwam de bal uit bij Twan en Twan liet het zeker niet bij 0-3 en maakte er 0-4 van. AVC maakte geen schijn van kans, de jonge toppers zien in dat ze elkaar nodig hebben en speelden heel goed naar elkaar over. Al gauw brak de laatste minuut aan, maar F2G gaf zeker niet op! Wessel schopte via Twan de bal tegen de paal waardoor hij terug schoot naar Hessel nogmaals tegen de paal, maar daar was Emma en zij maakte er met een super schot 0-5 van. Kort daarop werd de eindstand voor F2G Harlingen 0-5. Johan kwam trots achter zijn top team aan voor de penalty’s. Het was weer een mooi samenspel om naar te kijken. Op naar de volgende!

|Doorsturen

Buienradar



Agenda