Sport

Spinningmarathon bij Van Hurck

Door Jeroen Pietersma
Op zaterdag 16 januari jongstleden organiseerde Paulien Broekhuizen een spinningmarathon bij Sportcentrum Van Hurck in Harlingen. De opbrengst van dit gezellige evenement komt ten goede aan het Koningin Wilhelmina Fonds. Paulien hoopt dit bedrag nog te verhogen door drie keer de Alpe d'Huez te beklimmen op haar sportfiets.

Sportinstructrice Paulien Broekhuizen werd afgelopen zaterdag door haar werkgever Johan van Hurck, in de gelegenheid gesteld om een spinningmarathon te organiseren ten bate van het kankeronderzoek. Paulien wil dit jaar een groot bedrag voor dit doel opbrengen ter nagedachtenis aan haar tante Rinske van der Vlies die kort geleden aan deze vreselijke ziekte is overleden.
De spinningmarathon bij Sportcentrum Van Hurck mocht zich verheugen in een royale belangstelling. Dit en de sponsoring door Tim van Profile Harllingen, JR Shipping, Diepenmaat Sport en Alta Groente en Fruit sterken haar in haar voornemen om nog meer geld op tafel te krijgen door deelname aan Alpe d'Huzes. Speciaal voor dit doel heeft Paulien een sportfiets aangeschaft en zal zij proberen naast haar basisconditie de nodige wielerervaring op te bouwen. Zij is alle deelnemers en vrijwilligers die de afgelopen zaterdag tot een succes maakten heel dankbaar.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda