Sport

Run4Semmy rent voor bijzondere bikkel

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Lucie, Jori en Alinda melden deze krant dat zij op 16 oktober mee zullen doen aan de Run4Semmy. Stichting Semmy stelt zich ten doel de levensverwachting te vergroten en verlengen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 125 kinderen te maken met een hersentumor.

De ziekte is relatief zeldzaam, waardoor het voor de farmaceutische industrie niet interessant is om wetenschappelijk onderzoek te steunen. Helaas betekent dit dat er elke twee á drie weken in Nederland een kind overlijdt.

De negende editie van deze afstandsloop verwacht al gauw driehonderd deelnemers, die allen op zoek zijn naar sponsors. “Wij lopen deze run voor één bikkel in het bijzonder”, zeggen de drie Harlinger lopers. “Ons doel is zoveel mogelijk geld ophalen, wie helpt mee?”

Doneren kan op rekeningnummer NL62ABNA0598978518 t.n.v. J. van der Meijden, onder vermelding van Run4Semmy. Of doneer geld in één van de Semmy-bussen die tot 14 oktober op onderstaande adressen in Harlingen staan: Anna Casparii, Anytime Fitness Bolsward, Bakkerij Elsinga, Bakkerij Overzet, Beautyhouse Jeanette, Haarmode Cats, Intertoys, Jannette’s Hairfashion, Sportcentrum van Hurck en voetbalvereniging fc Harlingen.

Informatie: www.stichtingsemmy.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda