Voetbal

Renovatie hoofdtribune Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Gedurende de zomerstop, maar pas eindigend vlak voor de eerste competitiewedstrijd tegen Balk werd de hoofdtribune van Zeerobben opgeknapt. Deels herstel van wat aan onderhoud toe was en deels preventief onderhoud, maar wel weer allemaal gerealiseerd dankzij de inzet van de vrijwilligers van de onderhoudsploeg. Onbetaalbaar zijn ze, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen.

Alle houten kozijnen werden verwijderd en vervangen door spiksplinternieuwe. De gehele tribune werd van een nieuwe verflaag voorzien en als slagroom op de taart werden de zijkanten voorzien van nieuwe ramen. Een hele klus en een behoorlijke investering. Maar Zeerobben wil haar trouwe supporters en gasten netjes ontvangen en hen een fatsoenlijke zitplaats kunnen bieden. 

Financieel werd een en ander mogelijk gemaakt door enerzijds Schildersbedrijf Schakenbos als (mede-)leverancier en anderzijds door de ondersteuning vanuit de Vriendenclub van Zeerobben. Deze laatste zijn al vaste sponsor van de tribune en droegen in dit specifieke geval ook weer hun steentje bij. Hulde. En het mooie is: ook u kunt het goede werk van de Vriendenclub van Zeerobben ondersteunen. Voor slechts €50 per jaar wordt u lid, hetgeen meteen gratis entree geeft bij alle thuiswedstrijden van Zeerobben 1 en dan krijgt u er in de pauze van de wedstrijd ook nog eens een gratis kop koffie bij. Maar minstens zo zinvol is de steun die u daarmee geeft aan de realisatie van projecten die niet kunnen worden bekostigd uit de gewone exploitatie van de club. Van harte welkom, dus neem even contact op met vriendenclub@zeerobben.nl of spreek een van de bestuurders aan.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda