Voetbal

Prognose fc Harlingen 1 - DTD 1

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De prognose wordt deze week gedaan door Ren? Metz.?De 45-jarige Ren? is geboren en getogen ?in Harlingen en speelde vanaf zijn zesde jaar al bij RKVV Robur.

Hij heeft 28 jaar in het eerste elftal van RKVV Robur gespeeld. Ooit is hij begonnen als spits en de laatste jaren als verdediger. Het jaar voor de fusie heeft hij afscheid genomen van het eerste elftal van Robur middels een echte afscheidswedstijd. Nu laat hij het over aan de nieuwe generatie. Zijn opvolging is al geregeld bij fc Harlingen want beide kinderen van René voetballen al bij de jeugd van fc Harlingen. Twan voetbalt in de F-jes en Gwen in de E-tjes. Maar helemaal niks doen bij de club doet René zeker nog niet. Op dit moment is hij penningmeester bij de club en voetbalt hij nog steeds met veel plezier  op zondag met fc Harlingen vier zijn wedstrijden.

En dan nu de prognose van René: ‘Lemmer gaat er met de winst vandoor bij FFS.’ Drachten ,die de laatste weken de smaak van het winnen te pakken heeft, zet ik ook op winst.   Zwaagwesteinde wint denk ik nipt van Trynwâlden en Friesland gaat zeker winnen van het in moeilijkheden zittende Harkema Opeinde.  Nicator gaat weinig moeite hebben met Oosterlittens.  Dan de wedstrijd van fc Harlingen. Ik denk dat we nipt winnen en we hebben na de uitwedstrijd met DTD nog wat goed te maken, de laatste wedstrijd zet ik sowieso Geel Wit op winst.


FFS 1 - Lemmer 1 2
Oerterp 1 - Drachten 1        2
Zwaagwesteinde 1 - Trynwalden 1 1
Harkema Opeinde 1 - Friesland 1 2
fc Harlingen 1 - DTD 1 1
Nicator 1 - Oosterlittens 1 1
Geel Wit 1 - Leovardia 1 1

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda