Sport

Profile-tijdcompetitie De Vikings

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Ook dit jaar gaat de Masterafdeling van zwemvereniging de Vikings de Profile-tijdcompetitie organiseren. Het parcours is onveranderd en de start is net als vorige jaren de parkeerplaats bij Kornwerderzand, aan de Waddenzeekant.

De inleg is deze keer 5 euro en komt geheel ten goede aan het Prinses Beatrixfonds. Toch ontvangt iedere deelnemer een medaille met daarin de door hem of haar snelst gefietste tijdrit, mogelijk gemaakt door Holland International Reisbureau Harlingen. Voor de drie deelnemers die als eerste finishen, zijn uiteraard bekers beschikbaar.
De eerste tijdrit (proloog) is 1 ronde, dus 9,6 km op 12 juni 2013, aanvang 19.00 uur. De tweede is 2 ronden, dus 19.2 km op 1 juni 2013, aanvang 19.00 uur. De derde en vierde zijn ook 2 ronden, op 04 september 2013 en 11 september 2013, aanvang 19.00 uur. Opgeven kan middels een mailtje naar l.wesselius@hotmail.com met daarin de data dat je meedoet. De betaling van de vijf euro is bij de start. Iedereen fietst voor eigen risico en het dragen van een helm is verplicht.

|Doorsturen