Voetbal

Plus Lunenborg hoofdsponsor ?CDR Plus Lunenborg Toernooi?

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Een spraakmakend toernooi met aantrekkelijke ploegen organiseren is een maar zonder de medewerking van sponsoren houdt het al snel op. Zeer tevreden en trots is de organisatie van het Casper de Robles Plus Lunenborg Toernooi (CDR Toernooi) dan ook dat Plus Lunenborg ook dit jaar weer als hoofdsponsor verbonden is aan dit toernooi.

Op 26 augustus aanstaande wordt het tweede CDR toernooi georganiseerd door Zeerobben van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij en alle uitgenodigde teams hebben bevestigd dat ze op 26 augustus aanwezig zullen zijn. Dit jaar zijn dat: WHC (1e klasse), BCV (gedegradeerd en volgend seizoen 2e klasse), Drachtster Boys (1e klasse), Hollandia Hoorn (hoofdklasse), Oranje Nassau Groningen (hoofdklasse), Flevo Boys (hoofdklasse), Olde Veste (1e klasse) en Zeerobben (1e klasse). Een zeer aantrekkelijk en aansprekend deelnemersveld. De KNVB levert weer vijf scheidsrechters onder leiding van Klaas Hofstede.

Bij voldoende deelname is er in de ochtend een ‘kleintje CDR Toernooi’ voor de sponsoren van de deelnemende verenigingen. Doel is sportief Netwerken en betrokken zijn bij je vereniging.

De organisatie heeft niet stil gezeten en heeft goed om haar heen gekeken. Dat heeft weer gezorgd voor wat extra activiteiten en aankleding van het Oosterpark. Fotografen tonen de hele dag hun mooiste actiefoto’s via het narrow-casting systeem in de kantine. Hoofdsponsor Plus Lunenborg verzorgt de lunch voor tweehonderd personen en staat tevens met een hamburger tent op het complex.

De organisatie valt en staat met de inzet van vele vrijwilligers. Ook dit jaar zijn er weer dertig vrijwilligers betrokken bij de organisatie en uitvoering op 26 augustus. Een DJ zorgt voor een echte voetbalsfeer op die dag.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda