Sport

Open dag tennisclub Ready

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Onder het motto ?maak kennis met tennis? houdt tennisvereniging Ready aanstaande zondag een open dag. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen, maar ook een balletje slaan.

Gezegend door fantastisch voorjaarweer is op het Cleem Heeger-tennispark de afgelopen weken hard gewerkt om de banen speelklaar te maken voor het nieuwe seizoen. Veel leden die de hele winter in de ballonhal speelden popelen om weer lekker in de buitenlucht te gaan tennissen en aan een nieuw seizoen te beginnen.

Vanaf vrijdag 4 april gaan de competities al weer van start. De echte seizoensstart vindt plaats tijdens het traditionele openingstoernooi, op zondag 6 april. Aan dit toernooi is dit jaar een speciale activiteit gekoppeld: een open dag voor alle Harlingers.

Vanaf 12.00 uur is iedereen uit Harlingen en omgeving welkom op het park om kennis te maken met de tennissport in het algemeen en tennisclub Ready in het bijzonder. Men wordt ontvangen en rondgeleid door enthousiaste leden en krijgt alle informatie over tv Ready en de mogelijkheden die de club te bieden heeft.

Natuurlijk krijgt men zelf ook de kans om een balletje te slaan onder toeziend oog van onze tennisleraar. Geen racket, geen probleem; je kunt er eentje lenen. Voor mensen die besluiten lid van tv Ready te worden zijn er diverse leuke aanbiedingen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda