Sport

Okke Hel klaar voor nieuw seizoen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Roeivereniging Okke Hel is klaar voor het nieuwe seizoen. Alle sloepen hebben hun jaarlijkse onderhoud gehad en liggen op dit moment weer in het water. Alle teams zijn volop aan het trainen voor het Harlinger Kampioenschap op 12 april.

Tijdens deze wedstrijd, voor de meeste sloeproeiers de eerste van het nieuwe seizoen én op het eigen vertrouwde water, wil iedereen weer goed voor de dag komen.

Okke Hel is nog steeds op zoek naar nieuwe roeiers om enkele van de teams te versterken. Lijkt het je leuk om bij Okke Hel te komen roeien? Neem dan een kijkje op www.okkehel.nl. Je kunt zowel in wedstrijdverband als recreatief roeien.

Op 21 maart organiseert Okke Hel een borrel om het nieuwe seizoen in te luiden in café de Lichtboei aan de Rommelhaven te Harlingen. Iedereen die roeit, sponsort óf interesse heeft in roeien bij Okke Hel is welkom om samen het nieuwe seizoen in te luiden. Uiteraard zijn ook roeiers van andere vereniging van harte welkom om het nieuwe seizoen in te luiden! Iedereen is vanaf 21:00 welkom. Okke Hel bedankt inmiddels alle sponsoren alvast hartelijk voor hun steun dit jaar en de roeiers hopen dat ze samen een mooi roei-jaar tegemoet gaan.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda