Voetbal

Nieuwjaarsfeest bij Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Zeerobben gaat het jaar 2016 meteen van start met de nodige activiteiten. Naast de traditionele zaalvoetbaltoernooien zal zaterdag ook weer het Appelflappentoernooi georganiseerd worden met aansluitend de nieuwjaarsreceptie en een afsluitende feestavond.

Op zaterdag 2 januari was het nog stil op het Oostersportpark. Vroeg in de ochtend vertrok de A-selectie richting Spanje voor haar jaarlijkse trainingskamp maar verder was het rustig in de Robbenplaat en op en rond de velden. Morgen zal dat anders zijn. Dan gaan de nodige activiteiten weer van start. De E-pupillen starten om 13.00 uur in de Waddenhal met hun tweede onderlinge zaalvoetbaltoernooi. Dit toernooi is om 16.00 uur afgelopen. Om 18.00 uur gaan de C-junioren dan verder met hun onderlinge zaalvoetbaltoernooi. Afgelopen donderdag hebben de Waddenrobkes alweer een start gemaakt in de Waddenhal met de Wintercompetitie.

Ook om 13.00 uur, maar dan op het Oostersportpark, gaat het Appelflappentoernooi van start. Aan dit traditionele ‘nieuwjaarstoernooi’ doen alle senioren mee (dus ook 35+ en 45+) alsmede de vrouwen en de spelers van A1. Dit toernooi zal zo rond 16.00 uur afgelopen zijn waarna aansluitend de nieuwjaarsreceptie van de vereniging van start zal gaan. En of dat nog niet genoeg is zal aansluitend de band ‘The Nike Train’ het nieuwjaar bij Zeerobben nog eens muzikaal openen met een optreden. Zij spelen de echte ‘Zeerobben-Rock’ of zoals ze het zelf omschrijven: “When the train starts to roll, it is hard to stop”. Rond 19.00 uur zullen zij met hun optreden beginnen en het nieuwjaarsfeest de nodige luister bijzetten. En dan is 2016 ook voor Zeerobben officieel van start gegaan en zal de voorbereiding op de tweede seizoenshelft voor veel teams binnenkort weer beginnen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda