Sport

Nieuwe thuisspeeldag voor VVH-teams

Door Jeroen Pietersma
Aanstaande zaterdag spelen alle zaterdagsteams van VVH weer thuis in de Waddenhal. Een vol programma dus, te beginnen met drie jeugdwedstrijden om 15.00 uur. De C1, meisjes B1 en meisjes B2 bijten het spits dan af, gevolgd door de A1 om 16.15 en de B-mix hierna.

Om 17.00 uur wordt een promotieklasse-wedstrijd gespeeld. Het tweede herenteam van VVH neemt het dan op tegen subtopper VC Zwolle heren 3. Vorige week werd in een inhaalwedstrijd tegen CSV 2 een goed niveau gehaald door de heren, maar helaas bleef slechts één puntje in de havenstad. Kijken hoe het de heren deze week vergaat.
Eveneens om 17.00 uur speelt VVH dames 1 thuis tegen de vrouwen van Zeus 2k uit Sneek. Dit team staat momenteel tweede, terwijl het eerste damesteam van VVH negende staat. De jeugdige Harlinger dames halen de laatste weken echter uitstekende resultaten. Zo werd gewonnen tegen BEO en DSVS en speelden de dames een geweldige pot tegen koploper OTIB. Een goed resultaat is zaterdag daarom, met wat steun vanaf de tribune uiteraard, niet ondenkbaar!

Om 19.00 uur mag het eerste herenteam van VVH de dag afsluiten in de wedstrijd tegen Turfstekers Drachten. De Skûtsjeboys zijn sinds eind november al de trotse koploper van de derde divisie en mogen het opnemen tegen de hekkensluiter van de klasse. Dit zegt echter niet alles. VVH verloor hun laatste wedstrijd (3-2 verlies tegen BAS/Autowas Zwolle), terwijl Turfstekers de afgelopen weken juist goede resultaten behaald (overwinningen tegen Vovem ’90 en Rouveen). De klassering op de ranglijst zegt daarom niet alles: de vorm van de dag des te meer.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda