Voetbal

Nieuwe kledinglijn jeugdafdeling Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen dagen zijn er aan de gehele jeugdafdeling van Zeerobben trainingspakken en voetbaltassen uitgereikt. Dit allemaal in verband met de uitrol van de nieuwe kledinglijn die opgenomen is in het vernieuwde kledingfonds.

Ruim 400 spelers zijn in het nieuw gestoken en kunnen nu vol trots het speciale Zeerobben trainingspak op de wedstrijddagen dragen. Met deze upgrading straalt Zeerobben een uniformiteit uit die zichtbaar zal zijn in geheel Noordwest Friesland en daarbuiten.

Een speciaal hiervoor in het leven geroepen kledingcommissie heeft ruim een jaar voorbereidingstijd genomen om alles in goede banen te leiden. Na een akkoord van het hoofdbestuur werd het plan in november j.l. goedgekeurd door de algemene ledenvergadering. Bij kledingleverancier MUTA werden bijna 500 trainingspakken besteld en ook nog eens 460 voetbaltassen. Voor de jongste groep van de club, de Waddenrobkes, is een kleine uitzondering gemaakt. Zij ontvingen allemaal een prachtige hoodie. Een lekkere warme trui met een capuchon eraan in de clubkleuren.

Afgelopen maandag was het zover en werd alles door MUTA afgeleverd in de kantine van Zeerobben. Een “uitrolteam” o.l.v. Richard van der Kooi, Johnny Gjaltema en Arjen Miedema zorgden vervolgens voor een vlotte afhandeling van de formaliteiten. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers op een drietal avonden was er bijna geen wachttijd bij het uitdelen van de kleding en de tassen en verliep alles zeer ordelijk.

Een lang gekoesterde wens is gerealiseerd en de jeugdafdeling van Zeerobben is nu uniform gekleed en dat straalt een hoge professionaliteit uit. De volgende stap is de aanschaf van coachjassen zodat niet alleen de spelers maar ook de leiders/trainers elke zaterdag uniform op pad gaan.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda