Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijden B-poule

PoPaLo – Veltman Maritiem 3-9
PPL begon goed ze kregen een dot van een kans maar misten, aan de andere kant deed Kevin Hobgen hetzelfde. Jammer dat PPL geen wissels had want die mannen binne al niet te fit dus die kanne na 20 minuten an e zuurstof. En ze troffen het niet dat Soulaiman Snoussi deze avond ook nog in vorm was hij maakte 0-1. Vervolgens moest die Gerard “viskarre” Rutten een paar keer plat op sien olympiese billug om een goal te voorkomen. Maar dan ineens het Efan ‘Eusebio’ van Sertima wat Portugese bewegingen in huus en maakt hij 1-1. En het werd nog erger Jurjen Breimer pikte heel slim ook nog 2-1 binnen. Meteen daarna maakte Frank Pietersma weer gelijk 2-2, en toen waren de 20 minuten ook voorbij. Keeper Viskarre zat wel een week mis en Snoussi maakte 2-3, met ut laatste bitsje lucht wat ze hadden weet Jurjen Breimer toch nog 3-3 te maken. Maar daarna zakte ut hele zootsje in as een plumpudding en maakte Veltman de ene goal nog mooier dan de andere. Justin Attema een hattrick 3-6, Snoussi maakte nog 2 en Marvin Brandsma tikte nog 1 binnen eindstand 3-9.

Cafe ’t Skutsje – Poelstra/ZWF Ontwerp 1-4
Al in het begin nam Poelstra de leiding door een snelle treffer van Hessel 0-1. Veel gescoord werd er niet en “t Skutsje kon helemaal nog niet de juiste richting vinden. Op aangeven van Jeffrey Siccama wist, nog in de 1e helft, Etienne Oosterom 0-2 te maken voor Poelstra. In de 2e helft begonnen de mannen van ’t Skutsje wat los te komen, en ut lytse Hageneeske Dave Hartman wist zelfs te scoren 1-3, hij had wel mazzel dat de keeper over de bal lazerde. Dat was ook meteen het laatste wapenfeit verder konnen ze gien deuk in een pakje zachte butter skoppe. Maar daarvoor had de attente Hessel, Poelstra al op een 0-3 voorsprong gezet. Meteen daar over heen roste Jeffrey Siccama 1-4 in de touwen en dat was meteen de einduitslag.

De Bock Computers – de Loods 15-0
Aanvoerder Stefan Erents van de Loods is druk bezig zijn ploeg naar een hoger level te tillen door veel te trainen, maar het lukt nog niet echt. Nu gaan de geruchten dat zijn vader Bert binnen korte tijd de training op zich gaat nemen. Na 3 minuten schoot Niels de Lange de bal op doel maar de keeper leek de bal eruit te stompen, helaas de bal ging de verkeerde kant op 1-0. Bij de wissel stond het al 8-0, goals van Jelte Kroes 2x, Marco de Boer 3x, Arno Rotteveel 2x. In de 2e helft kwamen er nog zeven bij, Menno Bottema 1x, Marco de Boer 2x, Niels de Lange 2x en Jelte Kroes 2x. De mannen van de Loods kwamen nog een keer voor een leeg doel, de keeper was oek al vut, maar nog kregen ze um ur niet in eindstand 15-0.

De Zwaan – Futsal Harlingen 0-4
Om aansluiting bij de kop te houden moesten de mannen van Futsal winnen, ook de Zwaan stond er zo voor. Futsal begon knap Rienk Broersma sneed door de midden, as een warm mes deur de butter, en maakte mooi 0-1. Vervolgens zette Bouwe v d Veen, met een fraaie pass, Broersma weer alleen voor de keeper. Dit keer leek ut wel of had ie stront in sien ogen hij skopte gewoon over de bal heen. Nou dacht Bouwe dan doen ik ut zelf maar, of hadden se um gember in sien reet stopt ze hard vloog ie iedereen voorbij en gaf oek nog een mooi pasje breed op Rienk B. 0-2. De Zwaan ging zwaar in de aanval zelfs de keeper liep in de spits , dat had geen succes integendeel. Toen de keeper uit zijn doel was wipte Marco Bos de bal in het lege doel 0-3. En toen eindelijk na vele ballen voorlangs, naast en over te hadden geknald lukt het Bouwe v d Veen eindelijk om te scoren 0-4, hij had ut swit dik voor sien hasses staan sun billug werk was ut. De Makkummers deden er van alles aan maar ze scoorden niet het bleef 0-4.