Voetbal

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie

Door Jeroen Pietersma

Bekerwedstrijden

Bakkerij Overzet – Veltman Maritiem 2-3
Na 30 seconden kreeg Peter Jaspers, van Overzet, al een dot van een kans maar hij miste. Ja en dan kun je er op wachten dat de tegenstander wel scoort, schutter Justin Attema. Terwijl alle spelers van Overzet al juichten kletste de inzet van Hans Ottens op de paal, wat een pech. Twee tellen later was er een vette punter van Hans Ottens en nu was het wel prijs 1-1. Ondanks dat de veteranen van Overzet zwoegden as Belgische werkpeerden kwamen ze door Justin Attema en Snoussi Solaman toch achter met 1-3. Klaasje Kuiken maakte nog wel 2-3 maar daar bleef het bij.

De Weinstube – De Bock Computers 1-3
Een mooie aanval, in de beginfase, werd ook goed afgerond door Marco Zeilmaker 0-1. En daar schrokken de mannen van de Weinstube toch wel even van. Vervolgens wist Jelte Kroes er ook nog 0-2 van te maken. De Stube ging in de aanval en kregen kansen maar daar gingen ze slecht mee om. De Stube deed in de 2e helft wat terug en door een doelpunt van Friso van Eijk werd het 1-2. Aan alle hoop kwam een einde toen Nils Podt tussen de poeselige benen van keeper Ronald van Riet heen tikte 1-3. Door die nederlaag is de Weinstube dus uitgebekerd.

Friesland Ditekt – PoPaLo 7-1
Terwijl PoPaLo zich ut laplazerus zocht het om genoeg speulers bij ulkaar te krijen zat er bij FD de halve stad op de bank. En als Klaas Bouma dan ook nog met een tweetjes begint, waaruit Albert Nieuwenburg 1-0 maakte, dan wordt je wel verrast. Albert Nieuwenburg speelde zich wat later weer vrij en maakte ook nog 2-0. Ondanks dat Gerard Rutten stond te keepen als een leeuw passeerde Drewes Janssen hem toch 3-0. Niels Vlottes maakte 4-0 en Kees Knier redde met een gloeiend hard schot de eer 4-1. Niels Vlottes, Albert Nieuwenburg en Arjen Visser zorgden voor een forse 7-1 eindstand.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda