Sport

Merkekaatsen Kimswerd

Door Jeroen Pietersma
KIMSWERD - De traditionele merke ledenpartij van kaatsvereniging ?de Helfrichs? in Kimswerd op zaterdag 15 augustus was weer een groot succes. Er is gekaatst in vier klassen: jeugd, zachte bal, harde bal (A- en B-klasse).

In iedere klasse is gekaatst middels een poule-systeem, zodat iedereen de hele dag kon kaatsen. Na de eerste omloop stond de overheerlijke broodmaaltijd klaar in het MFC. Het was prachtig kaatsweer en het publiek kon genieten van mooie slagen en de strijd om de hoogste eer en de bijzonder fraaie kransen van Feikje van der Duim. Rond vier uur reikte de voorzitter de prijzen uit, een mooi beeld van kaatser in de typische opslaghouding.
Jeugd: 1) Menno Johnson (koning) en Juliët Postma, 2) Jurjen Fokkema en Jochum Rijpma. Zachte bal: 1) Boudie Bierma, Titia Fokkema en Rineke Westra (koningin), 2) Anja Kieftenburg, Cees Banning en Tineke van der Veen. Harde bal, A-klasse: 1) Albert Reinsma (koning) en Bauke de Boer, 2) Sybren Beert de Jong en Michiel de Boer. Harde bal, B-klasse: 1) Lubbert Munniksma, Piet Stellingwerf en Klaas Westra (koning), 2) Jan Gerben Niezink, Anneke Westra en Ruurd Faber.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda