Voetbal

Meisjes en dames Zeerobben zoeken teamgenoten

Door Jeroen Pietersma
De groei van het meisjes- en damesvoetbal is niet alleen landelijk een trend, maar is ook zichtbaar bij Zeerobben. Komend seizoen zal Zeerobben voor het eerst ook aan de competitie gaan deelnemen met een meisjes A juniorenteam, dat met ingang van volgend seizoen overigens zal worden aangeduid met JO19 (zie ook artikel elders in deze krant). Dat is een prettige en belangrijke uitbreiding, omdat voorheen het gat tussen de B-jeugd en de senioren wel erg groot was. Met de vorming van een team voor meiden van 17 en 18 jaar komt er een betere doorstroming van jeugd naar senioren.

Als gevolg van het vormen van een JO19 team zijn enkele meiden die vorig seizoen al uitkwamen bij de senioren nu weer terug bij de jeugd. En daarmee ziet de damesafdeling van Zeerobben zich meteen geplaatst voor een nieuwe uitdaging, namelijk het zoeken naar nieuwe speelsters bij de senioren (19 jaar en ouder). Heb jij altijd al in competitieverband willen voetballen maar nog niet lid van Zeerobben? Dan is dit het goede moment om de schroom van je af te gooien en je aan te melden bij Zeerobben.

De afgelopen jaren heeft het damesvoetbal een enorme vlucht genomen en ook Zeerobben heeft een bloeiende afdeling dames- en meisjes onder haar vleugels. Iedere zaterdag gaan er vele teams de wei in om wedstrijden te spelen en door de week is het trainingsveld vol met meisjes om te werken aan de vaardigheden. Plezier, prestatie en relatie zijn onze kernbegrippen en voor een ieder is er op haar eigen niveau ruimte om te voetballen. Er is een commissie dames- en meisjesvoetbal die diverse activiteiten organiseert naast een prima groep van trainers en leiders die helpen om beter te worden. Kortom, alles is aanwezig om aan te sluiten bij deze prachtige vereniging. Of je nu 20, 30 of iets ouder bent of juist heel jong… Zeerobben heeft voor een ieder wat te bieden.
Kijk voor meer informatie op de website van Zeerobben, op de speciale site van zeerobbenvrouwen.nl, of neem contact op via email met leden@zeerobben.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda