Sport

Jordy de Haan van Eendracht winnaar welpen Federatie Barradeel

Door Jeroen Pietersma
WIJNALDUM - Afgelopen vrijdagavond is de verlate najaarsvergadering van Federatie Barradeel gehouden in dorpshuis De Bijekoer te Wijnaldum. Voorafgaand aan de veragdering was de prijsuitreiking van het algemeen klassement over 2014 van de Federatie Barradeel in de categorie?n welpen, pupillen en schooljeugd.

De bij de federatie aangesloten kaatsverenigingen zijn De Keatsebal uit Wijnaldum, Drie spul is ut uit Sint Annaparochie, De twa doarpen/DIOS uit Sexbierum/Pietersbierum, Het Noorden uit Sint Jacobiparochie, KV Minnertsga, VvV Tzummarum, De keatsbal uit Oosterbierum en Eendracht uit Harlingen. Bij de welpen was Jordy de Haan van Eendracht de klassementswinnaar. Trots kwam hij zijn eerste krans ophalen. Daarnaast kreeg hij een geldbedrag. De tweede prijs was voor Jelvin Kaper van Drie spul is ut en derde was Nynke Bijlsma, ook van kv Eendracht. Eendracht is trots op haar twee prijswinnende kaatsers.
Bij de pupillen wonnen Arnold Wassenaar en Hessel Wielenga, beiden van kv Minnertsga, Jesse Kroondijk uit Sint Annaparochie en Inez Wijkstra uit Wijnaldum. Bij de schooljeugd was er één prijswinnaar, Leonardo Wassenaar uit Minnertsga.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda