Jong-Oud Tennistoernooi TV Ready

Onder goede weersomstandigheden werd zaterdag op het tennispark bij TV Ready het jaarlijkse jong-oud toernooi gespeeld. De jeugd kon met hun vader/moeder/buurman/buurvrouw/opa/oma of gewoon een bekende spelen. Er was een grote opkomst met maar liefst 29 koppels.

De jongsten speelden op klein veld met de rode bal, de ouderen speelden op groot veld met een groene of gele bal. Eerst werden er vier rondes van een half uur gespeeld waarna er een pauze was om alle pannenkoeken, gebakken door Janita, Miranda en Ellen, te verorberen. Dit was een groot succes en iedereen genoot er van. Daarna werden er nog weer twee rondes gespeeld. Trainer Fenno reikte daarna de prijzen uit.

Op klein veld waren er vijf winnaars in Poule 1, namelijk Camiel en Henriëtte, Margriet en Annemarie, Amber en Miranda, Cerise en Xander en Siebo en Stefan.
Op groot veld met de groene bal waren er twee poules. In poule 2 werden Jelte en Jurgen ongeslagen kampioen, in poule 3 werden Tim en Dierik ongeslagen kampioen.
Op groot veld met de gele bal werden Stijn en Chris in poule 4 ongeslagen kampioen. Jelke en Gerrit presteerden hetzelfde in poule 5. Poule 6 was eigenlijk de spannendste poule. Iedereen won een keer van elkaar en na games tellen bleek uiteindelijk dat Boaz en Noll kampioen waren geworden. In poule 7 waren Alicia en Ronald te sterk voor iedereen en werden dus kampioen.
De twee sportiviteitsprijzen waren voor Rhoman en Sebastiaan en voor Amber en Miranda.
Alie en Trijnie verzorgden de gezelligheid en de hapjes en de drankjes.