Sport

Johan Douma geslaagd voor 2e dan Jiu Jitsu

Door Jeroen Pietersma
ASSEN - Stadgenoot Johan Douma is afgelopen zaterdag geslaagd voor de 2e dan Jiu Jitsu. Tijdens het districtsexamen, dat werd gehouden in Assen, moest Johan diverse kata?s (vormoefeningen) en technieken tonen aan de examencommissie. Het examen werd vervolgens afgesloten met een praktische zelfverdedigingstest tegen meerdere aanvallers.

Johan Douma is op 5-jarige leeftijd begonnen met judo. Na een tijdje nog een aantal andere vechtsporten beoefend te hebben, is hij inmiddels al 25 jaar bezig met Jiu Jitsu. Douma traint tegenwoordig in Sneek en verzorgt daarnaast Jiu Jitsu en zelfverdedigingslessen bij zijn eigen sportschool Kenmei in Harlingen. Ook is Douma zeer actief binnen de overkoepelende sportbond Judo Bond Nederland.
Wil je werken aan je fysieke en mentale conditie en daarnaast leren om jezelf op een effectieve manier te verdedigen of gewoon weerbaar te zijn? Kom dan vrijblijvend langs voor een proefles en informatie. De lessen (vanaf 14 jaar) worden gegeven op maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de dojo van de Waddenhal in Harlingen. Na de kerstvakantie starten de lessen weer op 5 januari. Voor meer informatie kun je ook bellen met 06 - 51 07 84 47.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda